Hur ska asiatiskt hanikapp utnyttjas i betting

Hur ska asiatiskt hanikapp utnyttjas i betting

Asiatiskt handikapp inom betting kan vara svårt att förstå först, så innan man börjar bör man ha koll på vad det innebär, följ denna länk för det. Så nu när en förståelse av dess natur är på plats så är det dags att diskutera i vilka lägen asiatiskt handikapp ska användas och i vilka man bör undvika det.

När du till exempel ska spela på en fotbollsmatch så kan läget uppstå när du var riktigt nära när du spelade på moneyline. Det är här asiatiskt handikapp kommer in, du kan fortfarande göra en vinst även fast laget du trodde på inte vann. Med hjälp av asiatiskt handikapp så kan du minska volatiliteten på dina bettingresultat genom att få pengarna tillbaka om laget du hoppades på inte vann. Men om du är riktigt säker på att laget du hoppas på kommer vinna så kan du använda asiatiskt handikapp och lägga t.ex. -1.5 och då få högre odds, därmed högre vinst!

I de flesta lägen ger ”lika” oddset inte så mycket värde, utan spelbolagen satsar mest på hemma eller bortalaget för att locka till sig kunder. Dom satsar inte lika mycket på ”lika” oddset då det inte genererar några kunder/affärer, hur många människor bettar egentligen på lika? Inte många! Men i vissa lägen uppstår det scenariot och då förlorar de flesta sina pengar. Med asiatiskt handikapp kan man då försäkra sig att man i alla fall får pengarna tillbaka om det blir lika. Men denna försäkring kommer till ett pris, och det är lägre odds. Om du alltid spelar med denna försäkring, även fast du inte behöver den så blir det svårt att tjäna några pengar, så välj vilket asiatiskt handikapp du vill ha beroende på situation!