OVPN klarar testet med bravur

Tar du din digitala integritet på allvar? Då bör du använda en VPN-tjänst. Det finns många olika sådana tjänster att välja mellan. Men nu är dock tjänsten OVPN testad och har klarat testet med bravur. Vi har tagit del av testet, läst igenom det och är övertygade om tjänstens förträfflighet. Därför delar vi därför med oss av slutsaten här.

Det är sajten SPACIOS som har testat denna VPN-tjänst. Vad de har kommit fram till är att företaget bakom tjänsten är seriöst och håller vad de lovar. Hastigheterna har fått klart godkänt och testaren menar också att tjänstens krypteringsfunktioner är bra. Som alltid finns det en viss förbättringspotential men på det stora hela klarar tjänsten alltså testet med bravur.

Så blev OVPN testad av oberoende testare

I det test som vi har tagit del av blev OVPN testad med hjälp av ett testprotokoll som bland annat innehåller:

  • en övergripande kontroll av funktioner
  • en bedömning av tjänstens säkerhet
  • ett hastighetstest
  • en granskning av streamingmöjligheterna
  • en bedömning av tjänstens pris i förhållande till dess värde

Testet gjordes såklart av en oberoende testare. Testaren kikade även på tjänstens serverallokering.

Därför bör du välja en premiumtjänst istället för en gratistjänst

Det finns vissa VPN-tjänster där ute som är helt kostnadsfria. Tyvärr är det inte alltid som gratis är gott – ofta finns det en hake. Det finns därmed en anledning till att tjänsten är gratis att använda. Till exempel erbjuder dessa tjänster vanligtvis bara en väldigt grundläggande tjänst. Därför behöver du uppgradera till den betalda varianten om du vill få ett fullgott skydd.

Och ibland är anledningen till att en VPN-tjänst är gratis väldigt oroande: vissa tjänster samlar nämligen in data om dig och säljer denna vidare till tredje part. Så även om det kan tyckas lockande att kunna använda en sådan tjänst utan att behöva betala för den bör du tänka till. För när det kommer till din digitala säkerhet är det inte värt att chansa.

Och nu när OVPN är testad av en oberoende testare kan du lita på den. Så läs gärna testet ifråga och sajna upp dig för premiumtjänsten om du känner att du vill testa den!