Friskvård under jobb

Mötesbranschen bevakar de ämnesområden som är relevanta för företag och yrkesmänniskor verksamma i branschen och publicerar löpande information som du kan dra nytta av i din profession. Inspirerande alster från kunniga skribenter inom olika ämnesområden blandas på webbportalen Mötesbranschen med nyheter och trender inom till exempel professionella möten, event, varumärkesutveckling och affärsutveckling.

Webbportalen är även fullmatad med artiklar och tips om ledarskap och personlig utveckling som hjälper dig att utveckla bland annat ditt ledarskap och din kommunikation. Välkända profiler inom dessa områden skriver användbara artiklar och ger nyttiga tips inom området personlig utveckling, om allt från hur du säljer in dig själv och bygger ditt personliga varumärke till hur du kommunicerar på bästa sätt i yrkesmässiga sammanhang. Även inom ämnesområdet ledarskap finns det många spännande artiklar och tips att ta del av, exempelvis hur du skapar en välfungerande företagskultur och hur du på ett optimalt sätt lyssnar på dina anställda.

Friskvård för friskare företag

En viktigt aspekt för god produktivitet är din hälsa och stress och utbrändhet påverkar som bekant vår hälsa på ett negativt sätt. En god hälsa kan å sin sida göra underverk inte bara för ditt eget välbefinnande utan också för din produktivitet och dina prestationer i arbetslivet. På Mötesbranschen.se finns gott om artiklar som dels beskriver vanliga symptom för utbrändhet och hur du kan gå tillväga för att undvika att bli utbränd men också artiklar som ger tips på hur du kan göra för att koppla av och uppleva mindre stress. En förebyggande åtgärd för att hålla dina medarbetare och kollegor friska är förstås friskvård och Mötesbranschen har såklart tagit till fasta på detta och skrivit en lysande artikel om friskvård! I artikeln belyser skribenten de regler och begränsningar som gäller kring friskvård och vilka aktiviteter som ryms inom begreppet. Artikeln tar också upp massage som en alternativ friskvårdsaktivitet som kan vara både förebyggande och rehabiliterande. Du får även upplysningar om hur föreläsning kan vara en insats som höjer medarbetarnas motivation för friskvården samt goda råd kring vilka medarbetare hälsofrämjande insatser främst bör rikta sig mot. Andra artiklar på webbplatsen tar upp andra viktiga komponenter för en förbättrad hälsa såsom utomhusvistelser, socialt umgänge, meditation, träning, god sömn och bättre kosthållning. Bland alla de konferensanläggningar som presenteras tipsas också om Bosön som är en konferensanläggning inriktad på träning och hälsa. Mötesbranschen är som du säkert förstår en heltäckande portal med all information du kan tänkas behöva!